Shipping and Returns

You can find the Dutch version of the shipping and return policy at the bottom of this page.

SHIPPING
Orders in the Netherlands, placed and paid before 14:00, usually ship the same day. International orders with Post.NL usually ship within two business days.

We ship all orders in the Netherlands via UPS to ensure a fast and reliable delivery of your order. All orders over €75 within the Netherlands are shipped free of charge to a UPS Access Point. 


Express shipping is also available on request. For this option please contact us at webstore@outlet.nl

Delivery schedule Netherlands
Monday - Friday ordered and paid before 14.00*
Monday> Tuesday
Tuesday> Wednesday
Wednesday> Thursday
Thursday> Friday
Friday> Monday

Pick Up at the store
You can also collect your order at our shop in Amsterdam. Note that when choosing for this option, "online shopping" conditions only apply if payment is made at the time the order is placed.
When paying at time of collection standard purchase conditions apply regarding returns and refunds.

RETURN POLICY
If you are not satisfied with your purchase, you can return it within fourteen days. The only condition is that the product is complete, unused, in the original packaging and with all labels. The return shipping costs are to be paid by the customer.

* Exceptions are possible around holidays and busy periods


VERZENDEN
Weborders voor 14.00 uur besteld en betaald worden normaliter dezelfde werkdag door UPS gehaald*

Verzendkosten


Wij verzenden alle bestellingen in Nederland via UPS. Wij vinden het belangrijk om de veiligheid van alle zendingen te kunnen waarborgen en kiezen daarom voor UPS.

Voor alle orders vanaf €75,- naar een UPS Access Point betaalt u binnen Nederland geen verzendkosten.


Op verzoek kunnen wij ook per spoed laten bezorgen, informeer naar de mogelijkheid en toeslag hiervoor bij webstore@outlet.nl
 
Bezorgschema Nederland*


maandag t/m vrijdag voor 14.00 besteld en betaald;
maandag > dinsdag
dinsdag > woensdag
woensdag > donderdag
donderdag > vrijdag
vrijdag > maandag


Ophaal punten
Er is ook de mogelijkheid om in onze winkel in Amsterdam de bestelling af te halen. Let wel op dat bij deze optie alleen de voorwaarden van 'kopen via een webwinkel' van kracht zijn als je van tevoren betaalt. Bij betaling in de winkel zijn de voorwaarden van de winkel van kracht en een ontvang je bij het retourneren van een product een tegoedbon ter waarde van het geretourneerde item.

RUILEN EN RETOURNEREN
Als je niet tevreden bent met de webwinkelaankoop, dan kun je deze binnen veertien dagen retourneren. De enige voorwaarde die wij hieraan stellen is dat het product ongebruikt en in de originele verpakking cq compleet met alle labels aangehecht, bij ons retour komt. De kosten voor het retourzenden komen voor rekening van de klant.

Retour geven van aankopen 
Bij het retourneren van de aankoop of aankopen waarbij een coupon is gebruikt, wordt het aankoopbedrag verminderd met de genoten korting uitbetaald indien door het retourneren niet langer aan de coupon-voorwaarde wordt voldaan. Het voordeel dat met de coupon is verkregen vervalt in dat geval.

*Uitzonderingen hierop zijn mogelijk rond feestdagen en in drukke periodes
** Geldt alleen voor orders binnen Nederland.